BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DAİMİ ELÇİSİNDEN ANTAKYA BELEDİYESİNE ZİYARET 

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DAİMİ ELÇİSİNDEN ANTAKYA BELEDİYESİNE ZİYARET 

ABD’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Linda Thomas Greenfield, Antakya Belediyesi Bilim Merkezi’ni ve Antakya Belediyesi Toplum Merkezi’ni ziyaret etti.  

ABD Birleşmiş Milletler Daimi Elçisi Linda Thomas Greenfield’ı Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu’u karşıladı.

Antakya Belediyesinin hayata geçirdiği ilk bilim merkezi olan Antakya Bilim Merkezi’ni ve aynı çatı altında yer alan toplumun her kesimine yönelik eğitim öğretim hizmeti verebilmek amacıyla hazırlanan Antakya Belediyesi Toplum Merkezi’ni ziyaret eden Birleşmiş Milletler Daimi Elçisi, Planetaryumda işlenen derse katılıp güneş teleskobuyla gözlem yaptı ve Robotik Kodlama dersinde öğrencilerle bir araya geldi. 

Kalabalık bir heyet ve basın grubu eşlik ettiği ABD Birleşmiş Milletler Daimi Elçisi Sn. Linda Thomas Greenfield, heyetle ve öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.