OMUZ OMUZA, YENİ BİR DÖNEME HAZIRIZ!

OMUZ OMUZA, YENİ BİR DÖNEME HAZIRIZ!

HBB Adayı Çalışkan Halkla Buluştu

Saadet Partisi Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Dörtyol’da seçim çalışmalarına devam ediyor. Çalışkan, beraberinde Dörtyol Belediye Başkan adayı Halil Olgun ile birlikte Yeşilyurt Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle sakinleri ile samimi bir şekilde bir araya gelen Çalışkan ve Olgun, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlediler. Mahalle sakinlerinin görüşlerini dikkate alarak, tüm mahallelere eşit hizmet götürme sözü verdiler. Herkesin hak ettiği hizmetleri alacağını belirten Çalışkan ve Olgun, “Omuz Omuza, Yeni Bir Döneme Hazırız!” dediler.

Çalışkan, açıklamalarının tamamında şu ifadelere yer verdi:
“Dörtyol Belediye Başkan adayımız Halil Olgun ile birlikte kendisinin iki dönem belediye başkanlığı yaptığı Yeşilyurt mahallesini ziyaret ettik.

Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, sorunlarını ve taleplerini dinledik.

Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmek için çalışacağız. Herkes hakkettiği hizmetlerden nasibini alacak.

Omuz Omuza, Yeni Bir Döneme Hazırız!”

Ayrıca, Çalışkan ve Olgun, Dörtyol’daki seçim bürolarını da ziyaret ederek vatandaşlardan gelen destek ve görüşleri dinlediler. İlçe Belediye Başkan adaylarıyla birlikte daha güçlü bir Dörtyol için çalışacaklarını ifade ettiler. “Daha İyi Bir Yarın İçin El Ele!” diyerek, vatandaşlarla dayanışma içinde olduklarını vurguladılar.

Çalışkan, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı:
“Dörtyol Seçim büromuzu ziyaret ettik.

Vatandaşlarımızdan gelen destek ve görüşler bizim için son derece değerli.

İlçe Belediye Başkan adayımız Halil Olgun’la birlikte daha güçlü bir Dörtyol için çalışmaya devam edeceğiz!Daha İyi Bir Yarın İçin El Ele!” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.