PTT’DEN, 182. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ZİYARETİ

PTT’DEN, 182. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ZİYARETİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 182. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Hatay Posta ve Telgraf Teşkilatı Başmüdürü Haluk Nazik’i makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Doğan, “Ülkemizin köklü kuruluşlarından biri olan, kurulduğu yıldan bu yana değişen ve yenilenen teknolojiye uyum sağlayarak kendini geliştiren ve ülkemizin her köşesine hizmet götüren Posta ve Telgraf Teşkilatı, vatandaş merkezli hizmet anlayışıyla birçok başarıya imza atmıştır. Posta hizmetlerinin dışında bankacılık hizmetleri de dahil olmak üzere birçok alanda verdiği hizmetlerle halkımızın hayatının önemli bir parçası olan Posta ve Telgraf Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm PTT çalışanlarına vatandaşlarımıza yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

Başmüdür Nazik ise Posta ve Telgraf Teşkilatı adına güzel dileklerinden ve nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.