ÇAYLI’DAN DOKTORU HARUN YILMAZ’A ÖZEL TEŞEKKÜR

ÇAYLI’DAN DOKTORU HARUN YILMAZ’A ÖZEL TEŞEKKÜR

Hatay Meş’ale Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Kazım Çaylı, son derece başarılı geçen burun ameliyatı süresince ekibiyle birlikte üstün gayret göstererek kendisini kısa sürede sağlığına kavuşturan doktoru Harun Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahı Dr. Harun Yılmaz ve ekibinin, rahatsızlığının ilk gününden itibaren kendisinin yanında olduğunu belirten Çaylı, kısa sürede sağlığına kavuştuğunu ifade etti.

“YILMAZ VE EKİBİNE MÜTEŞEKKİRİM”

Yılmaz’ın oldukça nazik yaklaşımı ve üstün iş bilgisi ile kısa sürede sağlığına kavuştuğunu belirten Çaylı, “Uzun zamandan bu yana devam eden şikayetlerim sebebiyle Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdum. Burada beni ilk günden itibaren özel hastaneden daha konforlu şekilde ağırladılar. İlk günkü muayenemden, son günüme kadar bana son derece samimi ve sıcakkanlı şekilde davrandılar. Özellikle doktorum sayın Harun Yılmaz olmak üzere tüm ekibine müteşekkirim. Burada yalnızca bana değil, tüm hastalara aynı titizlikle davranıldığını görünce daha mutlu oldum. Tedavim boyunca üstün bilgisi ile sıfır hatayla tedavimin kalan kısmında da doktor Harun Yılmaz bana oldukça iyi davrandı. Kendisinden Allah bin kere razı olsun. Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet edin” sözündeki gibi uzmanlık alanında sıfır hata ile çalışan sayın Harun Yılmaz’a görev süresi boyunca üstün başarılar ve muvaffakiyetler diliyor, en üst kademeden, en alt kademedeki çalışanına kadar herkese işlerinde kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.