ALAKUŞ’TAN YAYLADAĞI ÇIKARMASI

ALAKUŞ’TAN YAYLADAĞI ÇIKARMASI

Hatay’ın yiğit başkanı İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş Yayladağı’na adeta çıkarma yaptı. İlçede hareketliliğe neden olan Başkan Alakuş, her girdiği kapıda sevgi seli ile karşılandı. Yayladağı’na bağlı Şenköy Mahallesi’nde yapımını planladığı sanayi sitesi projesinden memnuniyet duyan tüm Yayladağılı vatandaşlar Başkan Mehmet Alakuş’u bağrına bastı.

AYAĞININ TOZUYLA GENÇ ÇİFTİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Başkan Alakuş, Yayladağı temasları kapsamında ilk olarak Ahmet&Fidan Erdem çiftinin nikah şahitliğini yaptı.Mehmet Alakuş’un nikahta genç çifte bir ömür boyu sürecek mutluluklarının ilk dakikalarında destek olan Başkan Alakuş, çifti ilk tebrik eden isim oldu.

İLK TOPLANTI YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NE GERÇEKLEŞTİ

Başkan Alakuş, nikah töreninin ardından ilk ziyaretini Yayladağı Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ceylan ve AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen tarafından ağırlanan Alakuş’a ziyaretleri esnasında Yayladağı esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Halil Emre Ergüder ve Yayladağı İmar ve Fen İşleri Daire Başkanı Ejder Satıcı da eşlik etti. Başkan Alakuş, ilçeye bağlı Şenköy Mahallesi’nde yapımını planladığı ve Başkan Yalçın’ın da sahiplenme derecesinde destek verdiği projesinin detayları ile ilgili hazirun ile bilgi alışverişi gerçekleştirdi. Son günlerde milletvekillerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde aldığı destek ile ilgili son gelişmeleri de aktaran Başkan Alakuş, projenin hayata geçmesinin Yayladağı ve Hatay için önemine vurgu yaptı.

HEYETİN BİR SONRAKİ DURAĞI YAYLADAĞI KAYMAKAMLIĞI OLDU

Başkan Alakuş, Başkan Yalçın ve beraberindeki heyet daha sonra Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Alakuş, Şenköy Sanayi Sitesi’nin detaylarıyla ilgili Kaymakam Yazıcı’ya brifing verdi. Projenin Yayladağı’nın ve çevre ilçelerin çehresini değiştireceğini, istihdam ile de binlerce aileye katkı sağlayacağını kaydeden Alakuş, Kaymakam Yazıcı’dan da destek talebinde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.