MİLLETİN HİZMETKARLARI MİLLETİN YANINDA
HASSA’DA TOKİ KONUTLARI TESLİM EDİLECEK

MİLLETİN HİZMETKARLARI MİLLETİN YANINDA<br>HASSA’DA TOKİ KONUTLARI TESLİM EDİLECEK

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ile birlikte vatandaşları ziyaret etti.

Her daim milletinin yanında olmayı şiar edinen Milletvekili Yayman ve halkçı başkan Mehmet Karataş, ilçeye bağlı Yeniyapan, Yukarıakbez, Sapanözü, Koruhöyük, Bintaş, Aşağıkarafakılı, Haydarlar Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Başta deprem sonrasında yapım çalışmaları olmak üzere vatandaşların merak ettikleri tüm soruları yanıtlayan Milletvekili Yayman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam desteğiyle Hassa’nın tüm sorunlarının üstesinden geleceklerini belirtti.

KARATAŞ: TOKİ KONUTLARIMIZ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK
İlçe Başkanı Cafer Sarı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rahime Çiftçi, İlçe Koordinatörü Selahattin Çolak’ın da eşlik ettiği ziyaretler ile ilgili Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş açıklamalarda bulundu. Karataş“İlçemize bağlı Yeniyapan, Yukarıakbez, Sapanözü, Koruhöyük, Bintaş, Aşağıkarafakılı, Haydarlar Mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ettik.

Sapanözü Mahallemizde yapımı devam eden TOKİ köy evlerinin bir kısmının bir hafta içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği bilgisini aldık. Yapımı devam edenler için de 1.5 ay gibi kısa sürede bitirilerek hak sahiplerine teslim olacak inşallah” ifadelerini kullandı.
Misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, her zaman vatandaşların yanında olacaklarını kaydettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.