CEMİL CEYLAN AK PARTİ YAYLADAĞI İLÇE BAŞKANI OLDU

CEMİL CEYLAN AK PARTİ YAYLADAĞI İLÇE BAŞKANI OLDU

Geçmiş dönem Yayladağı Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Yayladağı İlçe Başkanlığına atandı.

Yayladağı’nda AK Parti’nin rekor oy almasında, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e rekor düzeyde destek verilmesinde önemli emekleri olan Ceylan AK Parti İlçe Başkanı olarak hizmetlerini sürdürecek. Ceylan, beraberindeki Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve Yayladağı Belediye Mecis üyesi Doğan Gürlen ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yayladağı’nda yapılan çalışmaları aktaran Ceylan, kendisini İlçe Başkanlığı makamına uygun bulmasından dolayı da şükranlarını sundu. AK Parti’nin başarısı için durmaksızın çalışacağını ve Türkiye Yüzyılı’na yakışır hizmetlerin ilçeye kazandırılmasında Başkan Mehmet Yalçın’ın en büyük destekçisi olacağını kaydeden Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da teşekkür aldı.

CEYLAN’IN YENİ GÖREVİNİ BAŞKAN YALÇIN DUYURDU

REKLAM ALANI

Başkan Mehmet Yalçın, Yardımcısı Cemil Ceylan’ın AK Parti İlçe Başkanlığına atandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yalçın, konuyla ilgili yaptığı paylaşımında; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, 2019-2024 yılları arasında Yayladağı Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Sn. Cemil Ceylan, Yayladağı AK Parti İlçe Başkanı olarak seçilmiştir. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.