HATAY YÖRÜK DERNEKLERİ AK PARTİ SAFLARINDA

HATAY YÖRÜK DERNEKLERİ AK PARTİ SAFLARINDA

HATAY YÖRÜK DERNEKLERİ  AK PARTİ SAFLARINDA

Hatay Yörük Türkmen Dernekleri ve Çalışma Platformu, Karaahmetli Aşireti Dernek Başkanı Şaban Doğru önderliğinde birlik, beraberlik ve dayanışma etkinliğinde Han Restaurant’ta bir araya geldiler. 

Yörük Türkmen Dernekleri’nden oluşan Hatay Yörük Türkmen Dernekleri Çalışma Platformu, Karaahmetli Aşireti Dernek Başkanı Şaban Doğru önderliğinde önceki gün Han Restaurantta birlik, beraberlik ve dayanışma etkinliğinde bir araya geldiler. Düzenlenen etkinliğine Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Ak Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök, Ak Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alparslan ve Yörük Türkmen Dernek Başkanları katıldı.
DEVLETİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Düzenlenen buluşmada kısa bir konuşma gerçekleştiren Karaahmetli Aşireti Dernek Başkanı Şaban Doğru; “Bundan önce gerçekleştirilen seçimlerde olduğu gibi, bundan sonra da devletimizin yanında her zaman duracağız. Bizim başka devletimiz yok. Bizler Yörük Türkmen Dernekleri Çalışma Platformu olarak devletimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Etkinliğimizi her zaman Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sürdüreceğiz. Etkinliğimize katılım gösteren dernek başkanlarına ve Ak Parti Teşkilatı’na teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.
DERNEK BAŞKANLARINDAN DOĞRU’YA TAM DESTEK
Yapılan konuşmaların ardından toplantıya
katılan Yörük Türkmen Dernek Başkanları yaptıkları ortak açıklamada, Karaahmetli Aşireti
Dernek Başkanı Şaban Doğru’nun her zaman yanında olduklarını belirttiler.
Kazım Çaylı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.