BAŞKAN YALÇIN YAYLADAĞI İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN YALÇIN YAYLADAĞI İÇİN ÇALIŞIYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçenin her geçen gün daha da gelişerek güzelleşmesi için çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

İlçede görev aldığı süre boyunca ardı ardına eserleri hizmete açan, tüm mahallelere eşit hizmet prensibi ile hareket eden Başkan Yalçın, ilçede 7’den 77’ye her kesime hitap eden hizmetlerle Yayladağılıların gönlünü kazanıyor. Başkan Yalçın, ilçede spora desteğini de sürdürüyor.

YAYLADAĞISPOR U-18 TAKIMINA DESTEK ZİYARETİ

Başkan Yalçın, antrenmana başlayan Yayladağı Spor U-18 futbol takımına destek ziyaretinde bulundu.Sentetik çim, profesyonel aydınlatma, seyirci tribünleri ve soyunma kabinleri ile yenilenen Yayladağı Futbol Stadyumu’nda Yayladağıspor’un U-18 takımının ilk antrenmanlarına katılan Yalçın, geleceğimizin teminatı gençlerle sohbet edip başarılar diledi. Spora desteklerinin her zaman süreceğini belirten Başkan Yalçın, gençlere önümüzdeki futbol sezonunda başarı dileklerini iletti.

UMRE YOLCULARI UĞURLANDI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeden umre vazifelerini gerçekleştirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlar için düzenlenen programa katıldı. İlçe Kaymakamı Halil Yazıcı’nın da katıldığı programda umrecilere hayırlı yolculuklar dileklerini ileten Başkan Yalçın, “Umreye gidecek 92 vatandaşımıza hayırlı yolculuklar diler, dualarının kabul olmasını dilerim” dedi.Başkan Yalçın, ilçede tüm vatandaşların her daim yanında olmaya devam ediyor.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.