CHP ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HÜSEYİN AKSOY:“SEÇİMİ GİZLİ KAHRAMANLARIMIZLA KAZANACAĞIZ”

CHP ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HÜSEYİN AKSOY:“SEÇİMİ GİZLİ KAHRAMANLARIMIZLA KAZANACAĞIZ”

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında Antakya’nın Alahan, Akhisar, Derince, Zülüflühan, Alazi, Anayazı, Üçgedik ve Alaattin Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy tarafından gerçekleştirilen ziyaret programlarına CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, CHP Antakya Belediye Meclis Üyesi Adayları, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaşlar katılım gösterdi.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sıklaştıran ve gittiği her yerde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya İlçesi’ne bağlı ziyaret ettiği Alahan, Akhisar, Derince, Zülüflühan, Alazi, Anayazı, Üçgedik ve Alaattin  Mahallesi’nde vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada Antakya’yı hep birlikte el ele vererek eskisinden daha iyi ve güzel olmak şartıyla yeniden inşa edeceklerini söyledi.

ANTAKYALILARIN ÜMİDİ BİZİZ…

Antakya’nın Alahan, Akhisar, Derince, Zülüflühan, Alazi, Anayazı, Üçgedik ve Alaattin Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya’mızın ve Antakyalıların sorunlarını biliyoruz. Malumunuz 6 Şubat 2023 tarihinde tarihin en büyük depremini yaşadık. Canlarımızı, evimizi ve tüm anılarımızı kaybettik. Depremde vefat edenlere bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Depremin üzerinden yaklaşık 1 yıl geride kaldı. Şu andaki Antakya’nın hali, yine deprem anındaki gibi duruyor. Bu güzel memleketimiz hep hizmet üretme konusunda ‘hallederiz, tamam hallederiz’ diyen insanlar maalesef hep yalan söylediler. Hallederiz sözüyle hiçbir iş olmaz. Bizim bu memleketi tekrar ayağa kaldırabilmemiz için neye ihtiyacımız var biliyor musunuz?

Birbirimizin omuzuna dokunmaya, kardeşliğe, sevgiye, birlik ve birlikte olmaya ihtiyacımız var. Bizim ümidimiz hiç bitmez. Ümit biziz. Ümidimiz bittiğinde kaybederiz her şeyi. Antakya’nın ve Antakyalıların ümidi olarak bu güzel memleketi yeniden hep birlikte yeniden inşa edeceğiz. Antakya ve Antakyalılara hizmet etme noktasında bayrağı biz devraldık. Biz bu seçimi gizli kahramanımız olan halkımızla birlikte kazanacağız inşallah. Bizlere bugünkü ziyaret programımızda yakın ilgi ve sıcakkanlılığını göstererek kapılarını açan Alahan, Akhisar, Derince, Zülüflühan, Alazi, Anayazı, Üçgedik ve Alaattin Mahallesi’nde yaşayan tüm halkımıza teşekkür ediyor, 31 Mart’ta hepinizin desteğini bekliyorum.” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.