Başkan Yılmaz “Kurtuluş Caddesi’ni Yeniden Canlandırma Projesi” kapsamındaRestorasyon Alanlarında İncelemelerde Bulundu

“GEÇMİŞİN IŞIĞI İLE GELECEĞİ AYDINLATACAĞIZ”.

Başkan Yılmaz “Kurtuluş Caddesi’ni Yeniden Canlandırma Projesi” kapsamındaRestorasyon Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kurtuluş Caddesi’ni Yeniden Canlandırma Projesi kapsamında devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeler esnasında Başkan Yılmaz’a AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Sabriye Güçlü, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz eşlik etti. Başkan Yılmaz yürütülen projede gelinen son durum hakkında yaptığı konuşmada; “ Antakya’mızın tarihi, kültürel mirasının en güzel örneklerinden biri olan Kurtuluş Caddesi’ni yeniden canlandırma projemiz ile şehir turizmine katkıda bulunacağız. Bununla birlikte kültürel varlıklarımızın güzelliklerini yeniden gün yüzüne çıkartmış olacak, bir nevi geçmişin ışığı ile geleceğimizi aydınlatmış olacağız. Bizden sonraki nesillerin de tarihi ve kültürel varlıklarımızı görmesi, koruması, yaşatması için, öncelikle bizlerin bu köprü görevini üstlenmemiz gerekiyor. Çalışmalarımız tamamlandığında caddemiz yepyeni bir görünüme kavuşacak. Bu projemizde bizlere destek veren bakanlarımıza, milletvekillerimize, Valimize, kurum müdürlerimize ve tabi ki esnafımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ise projenin en iyi şekilde tamamlanması konusunda üzerlerine düşen ne varsa yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Heyet Kurtuluş Caddesi Esnafını ve HESOB’u Ziyaret Etti Restorasyon alanındaki incelemelerin ardından AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Sabriye Güçlü ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz Kurtuluş Caddesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler bol kazançlar dilediler. Esnafla yürütülen restorasyon projesi hakkında istişarelerde bulunan heyet daha sonra HESOB’u ziyaret ederek Başkan Abdulkadir Teksöz ev sahipliğinde esnafın sıkıntıları, istekleri ve genel konular hakkında istişarelerde bulundular. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.