ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Gazilik ömür boyu taşınacak büyük bir gururdur ”dedi.Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gaziler Günü dolayısı ile düzenlenen programlara katıldı.

ÇELENK SUNUMU YAPILDI

Başkan Tosyalı,19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile Hanife Uysal Ortaokulunda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Ardından İskenderun Belediyesi Millet Parkı İçerisindeki Park Cafede düzenlenen kahvaltı programında protokol üyeleri ile birlikte değerli gaziler ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Tosyalı Gaziler Gününü kutladı.Başkan Tosyalı, burada Gaziler ile yakından ilgilenerek başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutladı, vefat eden Gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı bir yaşam diledi.

BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Neşet Turhan ve dernek üyeleri de Başkan Tosyalı’ya desteklerinden ve her zaman yanlarında olmalarından dolayı teşekkür ettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.