PTT 181. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

PTT 181. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Posta Telgraf Teşkilatı’nın kuruluşunun 181. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.  Kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Antakya Merkez Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Hatay PTT Başmüdürü Haluk Nazik, PTT Hatay Başmüdürlüğü İnsan Kaynakları Müdür Vekili Mehmet Günal ve sıralı amirler katıldı.

İZCİ: PTT HAYATIMIZIN BİR PARÇASI

Düzenlenen törende konuşan Vali Yardımcısı Yusuf İzci, PTT’nin hayatımızı kolaylaştıran bir kurum olduğuna işaret ederek, “Haberleşme hayatımızda çok büyük bir önem taşımakta. Cumhuriyet öncesinden günümüze hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan PTT, günümüz teknolojisinin gelişmesine paralel olarak her gün kendini yenilemektedir. Bu bağlamda halkımıza en kaliteli hizmeti vermek için çalışan başta yöneticilerimiz olmak üzere tüm PTT personelini kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

NAZİK: PTT PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Hatay PTT Başmüdürü Haluk Nazik’de PTT’nin 181. kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı konuşmada, PTT’nin sınır tanımayan bir hizmet anlayışına sahip olduğunu dile getirdi. Nazik, “Pandemi ile birlikte gerek dünyada gerekse ülkemizde posta teşkilatının önemi daha iyi anlaşılmıştır. Teşkilatımız dün olduğu gibi bugünde halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır, çalışmaya da devam edecektir. Bu bağlamda görevlerini yerine getirirken büyük bir özveri gösteren PTT personeline teşekkür ediyorum” dedi.

181. MÜŞTERİYE HEDİYE

Posta Telgraf Teşkilatının 181. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende sıra numarası 181 olan Yusuf Ali Alkan’a gün nedeniyle hediye verildi. Bankoya yaklaştığı sırada konfetilerin patlatılmasıyla büyük bir mutluluk ve şaşkınlık yaşayan Alkan hayatının sürprizini yaşadı. PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan pul koleksiyonu hediye edilen Yusuf Ali Alkan yöneticilere teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.