HESOB BAŞKANI TEKSÖZ ESNAFIN YANINDA!

HESOB BAŞKANI TEKSÖZ ESNAFIN YANINDA!

Samimi ve aktif kişiliğiyle her zaman esnaf ve sanatkarlarla iç içe olan Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Çarşı esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Teksöz, esnaf ve sanatkarlarla uzun uzun sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

 Sorunların giderilmesi için  ellerinden geleni yaptıklarını belirten Teksöz ; HESOB olarak bizler şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de esnafımızın sorunlarına çözüm için çaba sarf etmeye devam edeceğiz, her fırsatta esnafımızı ziyaret edip onların sorunlarını dinlemeye gayret ediyoruz, yapmış olduğumuz bu ziyaretlerimizde esnaf kardeşlerimiz bizleri son derece sıcak ve samimi bir şekilde karşıladılar, kendilerine şahsım ve HESOB adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaret sırasında Hatay Memur-Sen Başkan Vekili, Bayındır Memur- Sen İl Başkanı Hüseyin Tutar ile AK Parti Antakya Belediye Meclis Üyesi Ömer Gürbüz de hazır bulundu. Haber : M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.