ÇİNÇİN, HATAY’IN SESİ OLDU

ÇİNÇİN, HATAY’IN SESİ OLDU

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, fikirleriyle Hatay’ın sesi oldu.

Hatay’ın en başarılı Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı olan Çinçin, 6 Şubat deprem felaketi ile ilgili en çok paylaşım yapan isimlerin başında geliyor. Karanlıkta kalan insanlara ışık tutarak binlerce insana yardım eli uzatılmasını sağlayan Çinçin’in son açıklaması NOW TV ekranlarında yankılandı. Hatay’ın özel afet bölgesi ilan edilmesi konusunda art arda açıklamalar yaparak gündem oluşturmayı başaran Çinçin, NOV TV’yi ve gazeteci İsmail Küçükkaya’yı Hatay’a davet etti.

“HATAY’IN SORUNLARI ARTARAK DEVAM EDİYOR

REKLAM ALANI

Başkan Çinçin Hatay’ın özel afet bölgesi kapsamına alınması ile ilgili son çağrısında şu ifadelere yer verdi; “6 Şubat Deprem felaketinin üzerinden 15 aydan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen en çok yıkımın olduğu Hatay’da hayat normale dönemiyor. Gerçekleşen deprem felaketinde binaların enkazının kaldırılmasıyla birlikte şehir merkezini büyük bir boşluk kaplamış durumda. Geceleri ise  şehir adeta karanlığa gömülüyor. Aradan geçen bunca zaman içerisinde şehrimizde yaşanan sorunlar gün geçtikçe çözülemez hale gelmektedir. Elektrik, Su, Altyapı sorunları ve yok olmuş bir şehirde yaşamaya çalışan halkın temel ihtiyaçları bunlara dahildir. Bu felaketin ardından bu kadar fazla sorunla baş etmeye çalışırken, Hatay halkı olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz şey sesimizi yetkili ve ilgili mercilere duyurmaktır. Sorunlarımıza çözüm bulmak ve şehrini her türlü olumsuzluğa rağmen terk etmeyen hemşerilerimizin temel ihtiyaçlarının karşılanması en büyük temennimizdir.

Bu kapsamda Hatay’ın “Özel Afet Bölgesi İlan Edilmesi” ile ilgili sesimiz olan, programında Hatay’daki olumsuzluklara işaret eden İsmail Küçükkaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum. İsmail Küçükkaya’nın yapmış olduğu haberin örnek teşkil etmesini umuyor, Ulusal ve Yerel tüm habercileri, tüm radyo ve televizyon kanallarını buraya davet ediyorum.”Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.