AK GENÇLİK PİKNİKTE BULUŞTU

AK GENÇLİK PİKNİKTE BULUŞTU

AK Parti’nin geleceği niteliğindeki gençlik kolları teşkilatı yoğun gündemin arasında stres atmak amacıyla piknikte bir araya geldi. Antakya Belediyesi’ne ait Tahtaköprü Mesire Alanı’nda gerçekleşen etkinliğe AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz, Defne İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt, il ve ilçe gençlik kolları yöneticileri ile partili gençler piknikte bir araya geldiler.Tahtaköprü Mesire alanının nefis havasında gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından mangallarda hazırlanan yemekler katılımcılara ikram edildi. Gençlerin programında AK Parti’nin Hatay’daki çalışmaları da değerlendirilerek önümüzdeki dönemde gençlere düşen görevler hakkında Başkan Alkaya  bilgilendirmelerde bulundu.

ALKAYA: PROGRAMA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya yaptığı açıklamada; “AK Parti gençlerin, gençliğin partisidir. Yoğun gündem arasında bu piknik organizasyonunu düzenleyerek hem stres atmak, hem de güç depolayarak zorlu döneme daha güçlü girmeyi amaçladık. Programda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

YAVUZ: AK GENÇLİK İLE NİCE GÜZEL PROGRAMLARA

AK Parti Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz; “AK Gençlik ile 2023 seçimleri öncesinde zorlu bir sürece giriyoruz. Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalara kısa bir mola vererek bir piknik organize ettik. Umuyorum ki tüm kardeşlerimiz iyi vakit geçirmişlerdir. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ÖZYURT: RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Programla ilgili konuşan AK Parti Defne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt; “İl Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Alkaya Antakya Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz ve İl Gençlik Kolları,Defne ve Antakya Gençlik Kolları Teşkilatımızın katıldığı Doğa Yürüyüşü ve Piknik etkinliğimizi gerçekleştirdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah” dedi.  Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.