CEVRİOĞLU’NUN ÖZEL İTTİFAKİ

CEVRİOĞLU’NUN ÖZEL İTTİFAKİ

Dünkü sayımızda yer verdiğimiz Ceyhun Cevrioğlu ile ilgili haberimizin büyük ses getirmesinin ardından Cevrioğlu’nun da içinde bulunduğu kirli ve özel ittifakın ayrıntılarının gün yüzüne çıktığı öğrenildi. Cevrioğlu hakkında, HBB içinde yapılan tüm büyük çaplı ihalelerde ortağı olduğu belirtilen Murat Karabacak’a bilgi sızdırdığı, Karabacak’ın bu sayede kaymaklı ihalelere konduğu söyleniyor. HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın da bu kirli ittifakın ortaklarından olduğu söylentiler arasında bulunuyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde büyük çaplı ihalelere belirli isimlerin konduğu konuşuluyor, bu konuda çok sayıda söylenti ortada dolaşıyordu.

HAYVAN BARINAĞINA BU YÜZDEN Mİ GİTMEK İSTİYOR

Karabacak-Cevrioğlu-Savaş ittifakının ortaya çıktığı söylentilerinin ardından Cevrioğlu’nun HBB hayvan barınağına atanmak istediği öğrenildi. Cevrioğlu ile ilgili daha pek çok söylentinin çeşitli çevrelerce konuşulduğu da biliniyor. Başkan Savaş’ın kara kutusu olduğu söylenen ve daha pek çok kirli ilişkinin de tanığı olduğu öğrenilen Cevrioğlu’nun tüm bu söylentilerden uzaklaşmak istediği söylentisi HBB kulislerinde de kulaktan kulağa yayıldı. Tüm bu söylentilere rağmen henüz konuyla ilgili resmi makamlardan bir açıklama yapılmadı. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.