VALİ MASATLI, HATAY’IN İNŞASINA BAŞKANLIK EDİYOR

VALİ MASATLI, HATAY’IN İNŞASINA BAŞKANLIK EDİYOR

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilin yeniden ihya ve inşa sürecine dair önemli konular ele alındı. Toplantıya ilgili Vali Yardımcıları ve kurum müdürleri de katılım gösterdi.

Toplantıda, Milli Eğitim Müdürlüğü yatırımları, Sağlık Müdürlüğü yatırımları, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yatırımları, TOKİ konutları, kırsal konut çalışmaları, rezerv alanlar ve yerinde dönüşüm projeleri detaylı bir şekilde ele alınıp değerlendirildi. İlgili kurum müdürleri, yürütülen projelerin ilerleme durumu, ihtiyaçlar ve karşılaşılan zorluklar hakkında bilgi verdi.

Vali Mustafa Masatlı, toplantının ardından yaptığı açıklamada, ilin sosyal ve ekonomik anlamda yeniden güçlenmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirterek, “İlimizin kalkınması ve halkımızın refah seviyesinin yükseltilmesi adına birçok alanda projeler yürütüyoruz. Bu toplantılar, birlikte hareket ederek daha etkili çözümler üretebilmemiz için önemli bir platform sağlıyor.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.