DALIŞ REKORTMENİ ŞAHİKA ENCÜMEN, YAYLADAĞI’NDA

DALIŞ REKORTMENİ ŞAHİKA ENCÜMEN, YAYLADAĞI’NDA

Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, Yayladağı’nda lise ve üniversite öğrencileriyle buluşup tecrübelerini aktardı.Gençlerin sorularını cevaplayan Ercümen, hayallerini gerçekleştirmek için hiçbir engel olmadığını belirtti.Karamağara bölgesinin dalış için uygun olduğunu belirten milli sporcu Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, sık sık bölgede dalışlar yaparak dünya rekorunu buradan ulaşacağını belirtti.

KARAMAĞARAYI DÜNYAYA TANITACAĞIZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ise; “Gençlerimizle buluştuk. Rutin olarak düzenlediğimiz “Gençlik Buluşmaları” etkinliğimizi Milli Sporcumuz Şahika Ercümen’in katılımıyla gerçekleştirdik. Gençlerimize yönelik oluşturduğumuz Dalış Akademisi projemiz hakkında bilgi verdik. Milli sporcumuzun Kara mağara da dalış yapması bölgenin tanıtımı açısından oldukça önemli. Bizlerde burada yapımına devam ettiğimiz dalış okulu ve beraberindeki projelerle dünyaya tanıtacağız.” Dedi. Başkan Yalçın: “Ayrıca deprem döneminde desteklerini hiçbir aman esirgemeyen Milli sporcumuza birkez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.