DAMAK ÇATLATAN BİR LEZZET :”TEPSİ KEBABI”

DAMAK ÇATLATAN BİR LEZZET :”TEPSİ KEBABI”

Kısa adı UNESCO olan “United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization” “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu” tarafından ‘Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen Şehrimizin damak çatlatan lezzetlerinden biri Tepsi kebabı.Antakya’da her hangi bir kasaba girdiğinizde sipariş edebileceğiniz ve çarşı fırınlarında pişirebileceğiniz bir lezzetti bu.Asrın felaketinde yaşanan büyük yıkım sonrasında Tepsi kebabı  eskisi gibi her yerde olamasa da Tarihi Uzun Çarşı ve şehrin bazı yerlerindeki kasaplarda yapılmaya devam ediliyor.

İşte onlardan biri sektörün marka işletmelerinden Çalışkan Kasabı.Yaşanan kayıplar ve yıkımlar sonrasında verdiği zorunlu arayı sonlandıran Çalışkan Kasabı muhteşem Tepsi Kebabı lezzeti ile yeniden müşterileri ile buluştu.

Uzun yıllar hizmet verdiği sektörde verdikleri zorunlu arayı sonlandırarak yeniden müşterileri ile buluşmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Çalışkan Kasabı İşletmecisi Şefik Çalışkan açıklamasında:” Medeniyetler şehri Hatay mutfağının lokomotif lezzetlerindendir Tepsi Kebabı. Hazırlanması oldukça kolay yenmesi bir o kadar leziz bir yemektir.Et severlerin rüyalarını süsleyen bir lezzet olarak da bilinir bu muhteşem lezzet.Tepsi Kebabında etin nerene tercih edildiği önemlidir.Bizde diğer arkadaşlarımız gibi dana kaburga etinden tercih etmekteyiz.Müşterilerimizin tercihlerine göre belli bir ölçüde koyun eti karıştırdığımızda yine leziz mi leziz bir hal almaktadır Tepsi kebabımız.Üzerindeki süslememizde değişiklik göstermektedir.Biz domates,biber,soğan,patatese ilave olarak kuyruk yağı da kullanmaktayız.

İnsan sağlığı et ve et ürünleri tüketiminde hiç bir hatayı kabul etmez sloganından asla taviz vermeyerek veteriner kontrolünde yetişmiş günlük kesim etler işletmemizde yer almaktadır.İlk günden itibaren müşteri memnuniyeti politikasından asla taviz vermeyen işletmemiz Tepsi Kebabının yanında Kağıt kebabı,Lahmacun,Güveç,Kıymalı ve Kaşarlı Pide,Kasap sucuğu ve taze et sunumu ile hizmettedir.Herkesi Saraykent mahallesindeki işletmemize bekliyoruz.”dedi.

Saraykent mahallesi Şükrü Balcı cadesi  no 1 adresinde faaliyet gösteren Çalışkan Kasabı sipariş telefonu 0 542 227 03 04. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.