ÜLKÜCÜLER KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

ÜLKÜCÜLER KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Antakya Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen etkinlikte Kızılay’ın “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” sloganına kayıtsız kalmayan ülkücüler kan bağışında bulundular.Vali Ürgen Alanında kurulan Kızılay Kan Alma Merkezine Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır önderliğinde gelen Ülkücüler sosyal mesafe kuralları çerçevesinde kan bağışı etkinliğini gerçekleştirdiler.

Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır yaptığı açıklamasında : “Bizde hilâl sevdası; kanla, canla, emekle bedel ödemek, hizmet ve gayret etmek demektir. 1868’den beri milletimizin dar boğazlarında uzanan yardım eli Hilâl-i Ahmer’imize omuz verdik. Antakya Ülkü Ocakları olarak, Türk Kızılay’ın: “Kan Bağışı Hayat Kurtarır.” sloganına kulak kesildik. Bu zorlu Pandemi günlerinde Türk Kızılay’ın kan stoklarının azalmış olduğunu öğrendik, bu durum milletimiz için ciddi bir risk ve sorundur. Bu soruna müdahale etme kararı aldık, sağlık koşulları uygun olan ülküdaşlarımızla birlikte kan bağışında bulunduk. Kanımız, canımız milletimize fedadır. Biliyoruz ki; “Verilen 1 kan, kurtarılan 3 can!”

Ülküdaşlarımızı, vatandaşlarımızı, aziz ve alicenap sevgili Antakya halkını kan bağışına çağırıyor, hayat kurtarmaya davet ediyoruz!

Antakya Ülkü Ocakları olarak geleneksel hale getireceğimiz kan bağışına destek ve katılımlarınızı bekliyoruz.” dedi.

Türk Kızılayı Hatay Şubesi  Başkanı Kudret Özbakış Antakya Ülkü Ocaklarının Ülkücülerini hassasiyetlerinden dolayı kutlayarak Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır nezdinde tüm katılım gösteren ülkücülere teşekkür ederek tüm halkımızı kan bağışlamaya davet etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.