Meşale Gazetesi

DEFNE TEŞKİLATI DURMAK BİLMİYOR

DEFNE TEŞKİLATI DURMAK BİLMİYOR

DEFNE TEŞKİLATI DURMAK BİLMİYOR

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti’nin teşkilatları dur durak bilemeden çalışmalarına devam ediyor.Belediye Başkan adaylarının açıklanması ile birlikte çalışmalarını daha da hızlandıran AK Parti kadroları, ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Defne İlçe Teşkilatı ise Defne ilçesini karış karış gezerek, gerek sivil toplum kuruluşları ile gerek vatandaşlarla bir araya gelerek, yapılacak olan yerel seçimin öneminden bahsediyor.

AK Parti Defne İlçe Teşkilatı, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, Gençlik Kolları Başkanı Haşim Doğru ve Defne İlçe Belediye Başkan Adayı Ferit Oflazoğlu ile birlikte Harbiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Burada esnaf ve sanatkarlarla uzun süre sohbet edilirken, seçimlerin önemine vurgu yapıldı.

Yapılacak olan seçimlerinde Hatay için önemli olduğundan bahsedilirken, Hatay’ın makus talihinin değişmesi için gerek Büyükşehir Belediyesini, gerek Defne Belediyesi’ni kazanmaları gerektiği söylendi.Vatandaşlarla da bir araya gelen AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, Gençlik Kolları Başkanı Haşim Doğru ve Defne İlçe Belediye Başkan Adayı Ferit Oflazoğlu, Defne’nin belediyecilik anlamında geride kaldığını ve bunun AK Parti belediyeciliği ile telafi edileceği söylendi.

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik Hatay’ı ve Defne’yi hakkettiği yere getireceklerini söyleyerek “artık şehir tarihi dokusunun coğrafi güzelliğini ön plana çıkmıyor, şehir artık temel ihtiyaçlarını karşılaşama derdinde.

Alt yapı, yol içme suyu bir şehrin temel ihtiyacıdır. Biz Hatay’ı ve Defne’yi hakkettiği yere getireceğiz. 5 yıl önce 16 İl Büyükşehir oldu. Büyükşehir olmadan önce belde belediyeler, İl Özel idareler vardı.

Bütün bunlar kapandı ve buradaki yetkiler, ödenekler, araç gereç ekipman Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Eskiden ilçenin tüm hizmetlerini İlçe belediyeleri yapardı. Yol, içme suyu, sebze hali, mezarlık, ulaşım tamamı ilçe belediyelerinden alındı Büyükşehir’e devredildi. Şehir bir bütün plansız, tek merkezi yerden şehir projelendirilsin, yetki ve alan kargaşası olmadan İl kalkınsın istendi.

15 İl hakikaten Büyükşehir oldu, biz diğer İller gibi üst lige çıkmadık, küme düştük. Peki diğer İller kalkındı da Hatay neden kalkınamadı? Diğer İllere Hatay’dan daha fazla mı ödenek gidiyor? Plan yok, program yok, algı var, bahane var, sızlanma var. Bizim şahsılarla işimiz yok, kimse ile düşmanlığımız yok. Bizim meselemiz, sevdamız, aşkımız, mücadelemiz Hatay için” dedi. HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.