DENİZCİLER SPOR KOMPLEKSİNİN YAPIMI TAMAMLANDI

DENİZCİLER SPOR KOMPLEKSİNİN YAPIMI TAMAMLANDI

DENİZCİLER SPOR KOMPLEKSİNİN YAPIMI TAMAMLANDI

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler’de yapılmakta olan spor kompleksinin yapımının tamamlandığını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler, Fatih Sultan Mehmet, Yıldırım tepe ve Meydan mahallelerine yapılmakta olan spor komplekslerinin çok güzel olduğunu belirterek,”spor kompleksi içerisinde futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve halı saha yer alıyor. Vatandaşlarımızın sağlık açısından önemli ölçüde fayda sağlayacağı spor tesisleri yapıldı. İnsanlarımızı spor yapmaya teşvik eden projelere imza atıyoruz. Kısa bir süre sonra spor tesisleri halkımızın hizmetine açılacak” dedi.
Yapılan çalışmalar hakkında daire müdürlerinden bilgiler alan Başkan Seyfi Dingil,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettik. Her mahalleye eşit hizmet götürdük götürmeye devam ediyoruz. Bundan sonra hiç kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden her mahalleye düşüncesine fikrine mezhebine bakmadan herkese eşit hizmet götürmeye devam edeceğiz. Spor ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.