İLÇE BAŞKANLARI ARASINDA GÖREVDE DEVİRTESLİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İLÇE BAŞKANLARI ARASINDA GÖREVDE DEVİRTESLİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İLÇE BAŞKANLARI ARASINDA  GÖREVDE DEVİRTESLİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler , AK Parti Hatay Milletvekilleri ve AK Parti teşkilat mensuplarının iştirakiyle AK Parti Hatay İl Başkanlığında AK Parti İlçe Başkanlıkları devir teslim töreni gerçekleşti.
Belediye Başkan aday adaylığı münasebetiyle AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Antakya, Arsuz, Belen, Dörtyol, Erzin, İskenderun, Reyhanlı İlçe Başkanları ile AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan yeni İlçe Başkanları arasında görevde devir teslimi gerçekleştirildi.
HER GÖREV BİR BAYRAK YARIŞIDIR
AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan yeni İlçe Başkanları arasında görevde devir-teslimi gerçekleştirildikten sonra,AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu,yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:’’AK Parti’de her görev bir bayrak yarışı şeklinde üstlenilir. AK Parti siyaseti bayrak yarışı ruhuyla yapılan millete hizmet siyasetidir.Bu hizmet yarışında feragat ve fedakarlık içinde emek, zahmet çeken ve görevi tevdi eden tüm ilçe başkanlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum.Hamdolsun AK davada birlik, beraberlik ve kardeşlik hukuku içinde kutlu yürüyüşümüzü durmak yok yola devam düsturu ile sürdürdük ve sürdürüyoruz.Bayrağı devralan yeni ilçe Başkanlarımıza millete hizmet yolunda üstlendikleri kutlu vazifelerinde muvaffakiyetler diliyor, devir teslim törenimizin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum’’dedi.

                                                                                                          HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.