ÇİFT DİPLOMALI GAZETECİ

ÇİFT DİPLOMALI GAZETECİ

Bölgemiz basın camiasında uzun yıllardır faaliyet gösteren Gazeteci Talip Köleoğlu eğitimde hız kesmiyor.Duayen gazetecilerimizden Metin Dingil’in yetiştirdiği ve uzun süre alaylı olarak sektöre verdiği başarılı hizmetler ile bilinen Talip Köleoğlu geçtiğimiz yıllarda Hatay  Mustafa Kemal Üniversitesi  Basın ve Yayıncılık bölümü eğitimini tamamladıktan sonra şimdide Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinden mezun olarak çift diploma sahibi oldu. Başarılı çalışmalarıyla ve objektif duruşuyla, Hatay’ın ve Hatay basının sevilen ismi olan Köleoğlu yeni diplomasının heyecanı ile okumanın yaşının olmadığını eğitime ara vermeyeceğini ve yüksek lisans da yapmak istediğini söyledi.

Hatay Meşale Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fadime Çaylı’ya açıklama yapan Usta Gazeteci Talip Köleoğlu :” Mesleğimi ne denli severek yaptığım herkes tarafından bilinmektedir.Ustalarımın yetiştirmesi ile uzun yıllar alaylı bir biçimde görev yaptığım camiada yine ustalarımın yönlendirmesi sonucu eğitim almak üzere 2016 yılında harekete geçtim.Ogünden bugüne elde ettiğim çift diplomamım anlatılmaz mutluluğunu ve heyecanının yaşıyorum.Şartlar uygun olması halinde yüksek lisans da yapmak istiyorum. Şunu söylemeden geçemeyeceğim. İletişim Fakültesi  diplomamı  görmek isteyen ve beni bu konuda her daim destekleyen kıymetli bir ağabeyim vardı.

Uzun Yıllar Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptığım Hatay Zafer Gazetesi’nin geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz İmtiyaz sahibi Merhum Tevfik Fazlı Doğan.Eminim yaşasaydı benden fazla mutlu olacaktı ama maalesef şimdi aramızda değil.Ama eminim ki o şuan benimle gurur duyuyor.Kendisini saygı ile anıyorum.Eğitimimim sürecinde bana büyük katkıları olan kıymetli öğretmenlerime,Her daim destekleri ile beni motive eden değerli meslektaşlarıma  ,Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek  ve Yönetim Kurulu Üyelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Ayrıca çalışmalarını yakından takip ettiğim  Hatay Meşale Gazetesi yayın ekibine sizin nezdinizde göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.