DOĞRU: ANTAKYA’DA ZAFER YENİDEN REFAH’IN OLACAK

DOĞRU: ANTAKYA’DA ZAFER YENİDEN REFAH’IN OLACAK

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, 31 Mart yerel seçimlerinde zafere emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı ile birlikte 95 mahalleyi 50’den fazla konteyner kenti ve işletmeleri tek tek ziyaret eden Doğru tüm ziyaretlerinden tam destekle ayrıldı. Başkan Adayı Doğru son olarak ilçeye bağlı Oğlakören, Gülderen, Narlıca, Akcurun, Saraykent, Karaalibölüğü, Arpahan Mahalleleri’nde ziyaretlerde bulundu. Vatandaşların kent ile ilgili şikayetlerini dinleyen Doğru, Yeniden Refah belediyeciliği ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

ANTAKYA’YI HAK ETTİĞİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ

Ziyaretlerde konuşma yapan Başkan Adayı Doğru; “Yeniden Refah Partisi olarak sorunları çözmeye talibiz. Van için birbirinden güzel projelerimiz var. Seçimleri kazandıktan hemen sonra hızlı bir şekilde Antakya’yı kalkındırmak için çalışacağız. Antakya bizim dönemimizde belediye hizmetlerine fazlasıyla erişecek. Antakya halkı Milli Görüş Belediyeciliğini sabırsızlıkla bekliyor. Tek ihtiyacımız vatandaşlarımızın desteği, inşallah seçimlerde zaferle ayrılacağımızı düşünüyorum. İnsan odaklı hizmetler ile Antakya’yı hak ettiği hizmetlere ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

Seçimlere 6 gün kala Yeniden Refah’a olan ilgi ile seçimi kazanacaklarına inandığını kaydeden Doğru; tüm vatandaşlardan 31 Mart’ta Yeniden Refah’a yönelik oy kullanmaları çağrısını yaptı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.