İŞİN ÖZÜ İZZETTİN YILMAZ SÖZÜ

İŞİN ÖZÜ İZZETTİN YILMAZ SÖZÜ

İşin Özü İzzettin Yılmaz Sözü sloganıyla yola çıkan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’nın geleceğine yönelik yaptığı birçok başarılı icraatlar Antakyalılar tarafından takdirle karşılanıyor. Belediye olarak, vatandaşın belediyesi olmaya devam edeceklerini, Antakyalıların hizmetinde olmaktan mutluluk duyduğunu ve Antakyalıların desteği ve teveccühü ile Antakya’ya hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Başkan Yılmaz daha önce eşi ve benzeri görülmemiş projelere de imza attı


10 ADET SPOR TESİSİ YAPILMASI İÇİN PROTOKOL İMZALADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ilçede gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak spora yönlendirilmesi amacıyla önemli projeler geliştirdi. Antakya Belediyesi futbol ve voleybol takımlarının desteklenerek üst ligleri zorlaması ve ardı ardına aldığı galibiyetlerle amatör sporlara yaptığı desteğin meyvelerini alan Başkan Yılmaz, tüm gençlerin spor yapabilmeleri amacıyla mahallelerde spor tesisi yapılması için Ankara’da temaslarda bulundu. Başkan Yılmaz, yoğun görüşme trafiği ile ilçedeki muhtelif mahallelere 10 adet spor tesisi yapılması için protokol imzaladı.

İNDİRİMLER HAYATA GEÇİRİLDİ

Antakya Belediyesi, vatandaşların ekonomik olarak hayatlarına ufak da olsa katkı sağlamasının yanı sıra esnaflara da işyeri açma ve çalışma ruhsatı harçlarında büyük oranlarda indirim sağladı. Böylece ticari hayatın canlanmasına da katkı sunuldu. Nikah ve otopark, İşyeri Açma Ruhsatı harçlarında yapılan indirimlerden sonra, Tabela ve İlan-Reklam vergilerinin de düşürülmesine yönelik tarifeler üzerinde çalışmalar tamamlandı ve indirimler hayata geçirildi.

ANTAKYA TOPLUM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Antakya Belediyesi, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Save The Children kuruluşu iş birliği ile Antakya Toplum Merkezi hizmete sunuldu. Projeyle ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz; “Bu kapsamda proje üç ana faaliyet kolundan oluşmaktadır. Bu kollar öğrencilerimizin eğitim devamlılığını sağlayacak olan Eğitim Birimi, koruma hizmetine ihtiyacı olan çocukların korunma hizmetlerine erişimini sağlayacak olan sosyal hizmet uzmanları ve pedagog/psikologlardan oluşan Koruma Birimi, ailelere de gelir elde etme becerileri sağlayacak olan Geçim Kaynakları destek ekibi. Çocuk işçiliği, yoksulluk, engellilik, sınıf tekrarı, akademik bilgi ve beceri eksikliği, okula aidiyetin olmayışı, akran zorbalığı, uzaktan eğitime erişimde materyal eksikliği gibi nedenlerle eğitim öğretimine uzak kalan ortalama 2200 çocuk ve ergenlerin ailelerine ve tabiki kendilerinin eğitimlerine destek vermeyi hedefliyoruz. Önceliğimiz tabiki çocukların kendi okullarına geri dönebilmelerini sağlamak olacak. Bu konuda ailelere de eğitim ve destek sağlayacağız” dedi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.