DOĞRU: ANTAKYA’NIN REFAHININ TEMİNATI BİZİZ

DOĞRU: ANTAKYA’NIN REFAHININ TEMİNATI BİZİZ

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, Antakya’da vatandaşların refahının, huzurunun ve geleceğinin teminatı olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlçenin 95 mahallesinde vatandaşları hanelerinde ve işyerlerinde ziyaret eden Doğru, Yeniden Refah Partisi’nin Antakya için öngördüğü projeleri aktarıyor. Hatay İl Başkanı Galip Altınöz öncülüğünde Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı ile birlikte ilçede adım atmadık yer bırakmayan Doğru, Antakya’yı ayağa kaldırma hedefi ile çalıştığını aktardı.

Başkan Adayı Doğru, başta trafik sorunu olmak üzere kentin kronikleşen birçok sorununa ekibiyle birlikte neşter vuracaklarını sözlerine ekledi.

VATANDAŞLAR “YENİDEN REFAH” DEDİ

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Doğru; “Adil düzen, adil paylaşımla kazanılan parayı halkımıza harcanacağı bir yönetim sistemini getireceğiz. Bunun üzerine çalışmalarımız devam ediyor. Merhum Erbakan hocamızın bize çizdiği yolun üstüne katacağız. Bunlara devam edeceğiz. Bunların karşılığını da alıyoruz. Bizleri gören artık Antakya’ya refah gelsin. İyi insanlar gelsin. Dürüst insanlar gelsin. Ahlaklı bir belediyecilik olsun diyorlar. Biz de bu yolda uğraşıyoruz. Halkımıza olan hizmet aşkım ve Antakya sevdamdan dolayı, kentimizin sorunlarını çözecek projelerimi hayata geçirmek için, Yeniden Refah Partisi’nden aday oldum. 60 kişinin mutlu olduğu değil, milyonların mutlu olduğu bir kent kurmak için adayım.” ifadelerini kullandı.

31 Mart’ta Antakya’da Yeniden Refah diyenlerin kazanacağını belirten Doğru, tüm vatandaşlardan destek istedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.