ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ ANKARA’DA

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın Ankara’daki ilk durağı TBMM oldu. Başkan Yılmaz’a Ankara’daki TBMM ziyaretinde HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz eşlik etti.

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI  İZZETTİN YILMAZ ANKARA’DA

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara ilinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi, istişarelerde bulundu.


Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın Ankara’daki ilk durağı TBMM oldu. Başkan Yılmaz’a Ankara’daki TBMM ziyaretinde HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz eşlik etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hüseyin Şanverdi ile bir araya gelen Başkan Yılmaz ziyaret hakkında şahsi twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi; “AK Parti Hatay Milletvekillerimiz Sayın Sabahat Özgursoy Çelik, Sayın Hüseyin Şanverdi, HESOB Başkanımız ve TESK Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Abdulkadir Teksöz ile birlikte Hatay Metal Sanayi Sitesinin yol kat etmesi konusunda fikir alış verişinde bulunduk.”
Başkan Yılmaz Meclis ziyaretinin ardından TESK Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret etti. Ziyarette HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün yanı sıra Kilis Birlik Başkanı Şevket Memiler Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a eşlik etti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.