SANATORİUM BALERİNLERİ BÜYÜLEDİ

SANATORİUM BALERİNLERİ BÜYÜLEDİ

SANATORİUM BALERİNLERİ BÜYÜLEDİ

“Sanat Burada” sloganı ile 1996 yılından bugüne sanat adına başarılı işlere imza atan Sanatorium Müzik ve Bale Akademisi’nin  Bale öğrencileri Türkiye’nin dans çeşitliliği kostüm ve kadro olarak en büyük Bale gösterisinde sergiledikleri performanslar ile izleyenleri büyüledi. İnsan ve Sevgi temalı gösteride Sümerler Amfi Tiyatro’yu hınca hınç dolduran izleyiciler karşısında 20 gösteride hünerlerini sergileyen 135 balerin ve balet  aldıkları eğitim neticesinde bale konusunda ne kadar başarılı olduklarını gözler önüne serdiler.

Her yaş grubundan öğrencilerin kostümleri ile göz kamaştırdığı gecede birbirinden güzel müzikler eşliğinde gerçekleştirilen bale gösterileri izleyenlerden tam not alırken finalde Havai fişek gösterisi eşliğinde  izleyenleri selamlayan bale ekibi izleyenler tarafından  uzun süre ayakta alkışlandı. Çocuklarını büyük bir gurur ile izleyen veliler Sanatorium Müzik ve Bale Akademisi’nin  yine muhteşem bir bale gösterisine imza attığını belirterek bu muhteşem gösterinin mimarı Fatoş Satar’a ve alanında birbirinden yetenekli bale öğretmenlerine çocuklarına verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ettiler.

Sanatorium Müzik ve Bale Akademisi olarak bir kez daha farklarını ortaya koymanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Kurucu Fatoş Satar, Ulusları ve toplumları yaşatan ve medeniyete taşıyan en önemli ögenin kültür ve sanat olduğuna inanan kurumlarının ilk günkü aşk ile yoluna devam ettiğinin altını çizerek yıl sonu gösterisinde velilerine ve davetlilere muhteşem bir bale gösterisi izleten  tüm balerinlerini yürekten kutladıklarını söyledi.Satar ayrıca Sümerler Amfi Tiyatro’yu hınca hınç dolduran tüm izleyicilere, tamamı Konservatuvar mezunu olan kıymetli öğretmenlerine,desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a,Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e  , gösterilere ses ve ışık gösterileri ile ahenk katan tüm teknik ekibe teşekkür etti. Muhteşem gösteri tamamlandıktan sonra çocuklarını ve onların üzerinde emekleri olan öğretmenlerini kutlamak üzere sahneye gelen veliler renkli görüntüler oluştururken geceyi ölümsüzleştirmek isteyenler bol bol objektiflere poz verdiler. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.