BAŞKAN GÜL MAHALLE SORUNLARINI HALKLA TARTIŞTI

BAŞKAN GÜL MAHALLE SORUNLARINI HALKLA TARTIŞTI

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçeye bağlı İssume Mahallesi’nin sorunlarını mahalle halkıyla istişare etti.Sorunları bizzat mahallede yaşayan vatandaşlarla istişare ederek çözmenin daha kalıcı çözüm sağlayacağını belirten Gül’ün öncülüğündeki toplantıya İssume Mahallesi Muhtarı İhsan Sönmez, Site Kooperatif Başkanı Yılmaz Kaya ve site sakini vatandaşlar katıldı.

Başkan Gül, mahallede yapılması gereken çalışmalarla ilgili vatandaşların isteklerini dinleyerek çözüm önerilerini sıraladı. Vatandaşların önerilerini de dinleyen Başkan Gül, diğer mahalleler için de benzer uygulamalara imza atacaklarını, mahallenin sorunlarını katılımcı belediyecilik anlayışıyla çözeceklerini belirtti.

ÖNCE İSTİŞARE SONRA DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ

Başkan Gül, mahalle halkıyla yaptığı istişarelerin ardından İssume Mahallesi’nde hizmet ihtiyacı olan bölgelerde incelemelerde bulundu. Hizmetlerin kısa sürede hayata geçeceğini belirten Başkan Gül, toplantıya katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.