BAŞKAN TEKSÖZ'DEN KORONOVİRÜSE KARŞI KORUMA TEDBİRLERİ

BAŞKAN TEKSÖZ'DEN KORONOVİRÜSE KARŞI KORUMA TEDBİRLERİ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği(HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Koronovirüs salgını nedeniyle ATSO ve beş meslek odası başkanı ile birlikte tavsiye kararı aldı. HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz konuyla ilgili yayınlamış olduğu yazılı açıklamasında: ” Saygıdeğer esnaf ve sanatkar kardeşlerimiz.Korona 19 Virüsü nedeniyle devletimizin mücadelesine yardımcı olmak ve halkımızın sağlığı düşünülerek tedbır amaclı 31 Mart Salı günü itibariyle 6 Nisan Pazartesi gününe kadar kapatma konusunda ATSO ve 5 meslek odamızla birlikte tavsiye kararı alınmıştır.

ATSO Başkanımız Hikmet Çinçin, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz,Mobilyacılar Odası Başkanımız Mehmet Ali Yapar, Oto Tamirciler Odası Başkanımız Nizar Hayzaran,Kaynakçılar Ve Tes.Odası Başkanı Zeki Buru, Inşaatcılar Ve Boyacılar Odası Başkanımız Mehmet Alakuş, Karasörcüler Odası Başkanımız Zeki Keser, Vek.Hasan Ateş, Ayrıca bu karara sanayi sitemizdeki bütün esnaf ve sanatkârlarımızın uymasını rica ederiz” dedi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.