DÖRTYOLLULAR “BAŞIBOŞ YÖNETİM” İSTEMİYOR

DÖRTYOLLULAR “BAŞIBOŞ YÖNETİM” İSTEMİYOR

Hatay’ın en sahipsiz ilçesi olan Dörtyol’da vatandaşlar ilçe genelinde süren düzensizlik ve başıboş yönetimden dolayı şikayette bulundular. İlçenin tüm yollarının bakımsız olduğunu belirten vatandaşlar, hizmet alamadıklarını söyleyerek halka hizmet çağrısı yaptılar. İlçede başıboş köpeklerin her gün birçok vatandaşa saldırdığını, sokak köpeği terörünün bir türlü önlenemediğini belirten vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak; “Biz Dörtyollular olarak ilçemize hizmet ve yatırım istiyoruz. Bizi kimse çantada keklik olarak görmesin. Seçim döneminde herkese hak ettiği oy verilecek. Bu yollar, altyapı, kaldırımlar berbat halde. Sürekli sularımız kesiliyor. Sokağa çocuklarımızı çıkartamıyoruz köpekler saldırıyor diye. Tüm bunlara önlem alınmaz ise Dörtyolluların öfkesi herkesi kurban edecek” ifadelerini kullandılar.

DÖRTYOLLULAR BAŞKANI HALKIN ARASINDA GÖRMEK İSTİYOR

Nikah ve cenaze gibi rutin faaliyetler dışında halka karışmayan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’i halkın içinde görmek isteyen vatandaşlar, halkı dinlemeyen, halktan kopuk bir başkan ihtiyaçları bilemez ve hizmet üretemez. Biz Başkan Fadıl Keskin’i görmek, sorunlarımızı anlatmak istiyoruz”” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Vatandaşlar, yetkililerin seslerini duyarak hizmet üretmesini bekliyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.