DSİ’DEN HATAY’A MÜJDE

DSİ’DEN HATAY’A MÜJDE

Hatay Reyhanlı Ovası 1. Kısım Arazi Toplulaştırma, Tarla İçi Kapalı (Borulu) Drenaj ve TİGH Projesinin yapım sözleşmesi imzalandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Hatay’a yaptığı yatırımlarla mümbit toprakları su ile buluşturmaya, vatandaşlara içme ve kullanma suyu temin etmeye, derelerdeki taşkın riskini azaltmaya, tarla içi geliştirme ve toplulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Hatay ili ve ilçelerinde son dönemde yapılan su yapılarının artması bölgedeki tarımsal faaliyetlerin gelişmesinde de önemli rol oynamaktadır.

REKLAM ALANI

Hatay Reyhanlı Ovası 1. Kısım Arazi Toplulaştırma, Tarla İçi Kapalı (Borulu) Drenaj ve TİGH Projesinin ihale sürecinin tamamlandığını ve yapım sözleşmesinin imzalandığını müjdeleyen DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta “Projenin ihale süreci tamamlanmış olup, işin yapım sözleşmesini imzaladık.

İş kapsamında; Hatay İli, Reyhanlı, Kumlu ve Kırıkhan İlçesine bağlı; Aşağıoba, Güventaş, Akkerpiç, Akkuyu, Aktaş, Cumhuriyet, Gökçeoğlu, Ahmetbeylı, Karacanlık, Karahoyuk, Karasüleymanlı, Paşahöyük, Paşaköy, Suluköy, Üçtepe Ve Uzunkavak Mahallelerinde 174.500 dekar alanda AT ve TİGH Projesi uygulanacaktır. Projelerin Hatay ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.