‘HATAY AYAKKABICILAR SİTESİ’ İÇİN DEV ADIMLAR

‘HATAY AYAKKABICILAR SİTESİ’ İÇİN  DEV ADIMLAR

Hatay Ayakkabıcılar İhtisas Sanayi Sitesi konulu toplantı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası toplantı odasında gerçekleştirildi.

AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman başkanlığında düzenlenen toplantıya Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Antakya Ayakkabıcılar ve İmalatçılar Başkanı Gökhan Oral, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ile ayakkabıcı esnafı katılımda bulundu.

Hatay Ayakkabıcılar İhtisas Sanayi Sitesi’nin 2023 yılında tamamlanması için çalışmaların aralıksız yapılması konusunda karşılıklı görüşmelerin bildirildiği toplantıda Hatay insanına gerek ekonomik, gerekse sosyal yönden büyük katkıları olacağı, bu arada Hatay ayakkabıcı esnafının günümüz teknolojisine uygun, daha modern bir mekanda imalat yapacağı görüşü hakim oldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.