ÇERKO İL GENELİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

ÇERKO İL GENELİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Hatay genelinde eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Eğitim kurumlarındaki temaslarının yanı sıra sosyal faaliyetleri de teşvik eden Çerko, bu kapsamda ilimizdeki çırak öğrenci sayısını artırmaya yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantısına katıldı Toplantıya; Çerko’nun yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Hayatboyu Öğrenmeden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Mesleki Eğitimden sorumlu Şube Müdürleri, Mesleki Eğitim Merkezi ve bünyesinde Mesleki Eğitim Merkezi bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri yöneticileri katıldı. Çerko ayrıca Temel Eğitimde 10000 Okul ve Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projeleri kapsamında Antakya İlçesinde anasıfı ve ilkokulu Müdürleri ile toplantı düzenledi.

ÇERKO TÜBİTAK FUARINA KATILDI

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılış törenine katıldı. Öğrencileriden projeleri ile ilgili bilgi aldı.

KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMAYACAK

“Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi” kapsamında yapımı tamamlanan kütüphanelerin 15 ilçelerde eş zamanlı açılış töreni gerçekleştirildi. Antakya İlçesi Hacı Bektaş Veli Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen açılış törenine Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen katıldı.

ÖZEL EĞİTİM OKULUNA ZİYARET

“Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşam hep birlikte inşa edilebilir.” sloganıyla İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Antakya Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Saraycık Özel Eğitim Anaokulu’nu ziyaret etti. Okul yöneticilerinden çalışmalarla ilgili bilfi alan Çerko, tüm yöneticilere çalışmalarında başarılar diledi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.