İZZETTİN YILMAZ YOKSA ANTAKYA DA YOK, HATAY’DA

İZZETTİN YILMAZ YOKSA ANTAKYA DA YOK, HATAY’DA

Yakın zamanda gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde AK Parti ve MHP teşkilatlarının İzzettin Yılmaz’a sahip çıkmak için neyi bekledikleri merak ediliyor.

Antakya’ya tarihinde görmediği sayıda hizmetleri birer birer kazandıran ve 6 Şubat’ın yıkımından Antakya’yı kurtarabilecek tek isim konumunda bulunan İzzettin Yılmaz’a sahip çıkmayarak her geçen gün adayları çoğaltan Cumhur İttifakı İzzettin Yılmaz’ı ise damla damla kaybediyor. Hatay dışındaki diğer illerde bu derece siyasetin duayeni olan isimlere tam olarak sahip çıkılıp itibarları korunur iken, İzzettin Yılmaz gibi bir değeri Antakya ve Hatay’ı kaybetme pahasına korumayan teşkilatların sessizliği vatandaşları ise derinden üzüyor.

HATAY’IN ANAHTARI İZZETTİN YILMAZ’DA

Antakya Belediyesi’nin kaybedilmesine tahammülü olmayan Cumhur İttifakı’nın önündeki tek çıkar yol İzzettin Yılmaz iken, Yılmaz ailesinin fertlerinin desteği alınmadan Antakya ve Hatay’ın kazanılması imkansız iken özellikle Antakya’da yaşanan sessizlik ibreyi her geçen gün rakiplerden yana döndürmektedir. Antakya Belediyesi seçimlerini ilk adaylığında farkla kazanan, ardından kentte depremin dahi yıkamadığı onlarca hizmet kazandıran Başkan İzzettin Yılmaz, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Yaptığı onca hizmetin ardından deprem felaketinin akabinde yaraları sarmak için yeniden kolları sıvayan Başkan Yılmaz, Antakya’yı ayağa kaldırmak için ant içti. Bu mücadele ise seçimlere az bir zaman kala hala görülmemekte, bu sessizlik, iki tarafı da yıprattığı gibi Antakya Belediyesi seçimlerinde ibreyi rakipten yana çevirmektedir. AK Parti ve MHP Hatay teşkilatları için yapılması gereken ilk toplantı Antakya Belediye Başkanlığı seçimleri için İzzettin Yılmaz’a tam destek vermek ve onun etrafında birleşmektir. Aksi halde kayıpların önü alınamayacaktır.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.