Meşale Gazetesi

E-TWİNNİNG PROJESİ ESERİ; ANTOLOJİ

E-TWİNNİNG PROJESİ ESERİ; ANTOLOJİ

Hatay’ın  Defne ilçesindeki eğitim kurumlarından Nezahat Güven Anadolu Lisesi ile proje ortağı 10 okul birlikteliğinde, 9 Şair ile ilgili bir antoloji oluşturuldu.

Nezahat Güven Anadolu Lisesi, Duyguların Senfonisi Şiirler e-Twinning Projesi kapsamında, 10 ortak okul ile birlikte yaptıkları proje sonuç ürünü olan antolojiyi takdim etmek üzere, Defne İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Mehmet Sarıyıldız’ı makamında ziyaret etti.

Proje öğrencilerinin, Okul Müdürü Hakan Çulhacıoğlu ve Proje Rehber Öğretmeni Pınar Kuş öncülüğünde yaptıkları ziyarette, öğrenciler, projede yaptıklarını ve projenin içeriğini anlatarak, çalışmalarını tanıttılar. Proje öğrencileri, Türk Edebiyatının 9 önemli şairine yer verdikleri projede her hafta bir şairi tanıtarak, web2.0 araçlarını da kullanıp bir şiiri seslendirdiler.

10 okul, birlikte, 18 Mart ile ilgili bir şiir yazıp okurken, 9 şair ile ilgili bir de antoloji oluşturdular. İlçe Şube Müdürü Mehmet Sarıyıldız, projede emeği geçen öğretmen, öğrenci herkese teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.