EK KAYITLAR 26-30 EYLÜL ARASI YAPILACAK

EK KAYITLAR 26-30 EYLÜL ARASI YAPILACAK

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ), YKS ek yerleştirme ile üniversitede okuma hakkı elde eden öğrencilere yönelik bir duyuru yayınladı. Duyuruya göre, YKS ek yerleştirme hakkı kazananlar, kesin kayıtlarını 26 ile 30 Eylül tarihleri arasında yapabilecekler.

MKÜ duyurusunda ayrıca şu bilgi verildi:

“Öncelikle, üniversitemizi tercih edip kazandığınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri, 26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 25-28 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Yeni kazanan öğrencilerin, ön kayıt bilgi formunu doldurmaları gerekmektedir. Sağlık Bölümleri için Tek Hekim Raporu yeterlidir. Kayıt işlemlerini tamamlayan tüm öğrencilerimiz, Öğrenci Bilgi Sistemi (http://obs.mku.edu.tr/oibs/ogrenci/) üzerinden ders kayıt işlemlerini yapmaları gerekir. Liseden mezun olamayan öğrenciler… 2022-ÖSYS sonucuna göre üniversitemize kayıt hakkı kazanan, ancak liseden mezun olamayan öğrenciler, şahsen müracaat ederek geçici kayıtları yapılacaktır. Geçici kaydı yapılan öğrenciler… 31 Aralık 2022 tarihine kadar lise diplomalarını getirmeleri gerekir. Getirmemeleri durumunda, kayıtları silinecektir.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.