Meşale Gazetesi

ANTAKYA BİLİM MERKEZİ, ATÖLYE ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR! 

ANTAKYA BİLİM MERKEZİ, ATÖLYE ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR! 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın gençlerin eğitim ve gelişimlerine verdiği önem doğrultusunda projelendirilen Antakya Bilim Merkezi, öğrencileri bilimle buluşturmaya devam ediyor. 

Antakya Bilim Merkezi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı: “4. ve 8. sınıflar arasındaki öğrencilerin katılabileceği yeni dönem atölye çalışmalarında “robotik kodlama, astronomi ve uzay bilimleri, zeka oyunları” gibi bir derslerle öğrenciler bilimle buluşuyor. 

Atölyelerin haftanın salı ve perşembe günleri olacak şekilde planlanacağı açıklanırken eğitimlere katılan öğrenciler; akıl ve zeka oyunlarında zihinsel gelişimlerini destekleyecek oyunlar oynarken grup oyunlarıyla iş birliği yapmayı deneyimliyor. Astronomi dersinde ise planetaryumda uzay ve güneş sistemini yakından tanıyorlar. Robotik kodlama dersinde psikomotor becerilerini geliştirerek takım çalışmasıyla projeler ve ürünler ortaya koyuyorlar.”  Bilim Merkezini ziyaret etmek ve ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin Fevzi Çakmak Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi, (Askeri Kışla Civarı) Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü ziyaret edebilecekleri veya 0326 213 03 04 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.