SUZAN ŞAHİN DEPREMZEDELERİN SESİ OLDU

SUZAN ŞAHİN DEPREMZEDELERİN SESİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi geçen dönem Milletvekili Suzan Şahin 6 Şubat depremiyle yıkılan Hataylıların bir kez daha ‘sesimizi duyan var mı?” sorusuna yanıt aradığına dikkat çekti.
Cumhuriyet Halk partisi önceki Dönem Hatay Milletvekili Suzan Şahin yüzyılın felaketinin vurduğu ilde deprem sonrasında yaşanan olumsuzlukların, yaraların sarılması konusunda istenilen düzeyde bir yaklaşım olmadığını, ciddi sıkıntıların sürdüğünü ifade ederek “Özellikle konteyner kentlerde bulunan depremzedelerin ciddi sıkıntı yaşadığına hepimiz şahidiz. Yağan her yağmurda konteynerler su alıyor, bu konuda herkes elini vicdanına koysun ve vatandaşları bu mağduriyetten kurtarsın” dedi.
“SESİMİZİ DUYAN VAR MI?”
On bir ilin etkilendiği ve en fazla zarar gören yerlerin başında Hatay’ın geldiği deprem felaketinin yaşandığı ilk günden buyana Hataylıların aynı soruyu bir kez daha sorduğunu vurgulayan CHP’li Suzan Şahin “Hatay’ımız su baskını içerisinde! Antakya, İskenderun sular altında! Konteynır kentler, hastaneler su içerisinde! Konteynırlarda çatı izolasyonu yok, ıslak zemin izolasyonu yok, su baskınlarına karşı konteynırların yüksekliği düşünülmemiş! Sonuç ortada.
Acı haberler alıyoruz, perişanız! Hatay halkı perişan! Sesimizi duyan var mı?” diye yetkili ve ilgililere ses verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.