EKİN KOLEJİ BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

EKİN KOLEJİ BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Hatay’ın eğitimde marka kuruluşu Ekin Koleji’nin Hatay Satranç Federasyonu ile beraber 4.sünü düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Satranç Turnuvası ödül töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Ekin Koleji Genel Müdürü David Çağan’ın ev sahipliğindeki organizasyona Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Ekin Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Karasu, Ali Ünal, eğitimciler, öğrenciler, veliler ve sporcular katıldı.

ÇAĞAN: ÖĞRENCİLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDİYORUZ

Programın açılışında konuşan Ekin Koleji Genel Müdürü David Çağan; Bütün sporcuları, iki gündür göstermiş oldukları çabadan dolayı huzurunuzda tebrik etmek istiyorum.Ekin Koleji olarak öğrencilerimize kişisel gelişimlerinin bir parçası olan sporu sevdirip hayatlarının bir parçası olması konusunda onları hep teşvik ediyoruz. Okulumuzun sahip olduğu fiziksel olanaklar ile yüzmeden futbola, basketboldan jimnastiğe, voleyboldan satranca kadar daha birçok sporu hakkıyla yapabilme olanağına sahibiz. Okulumuzun zengin akademik, kültürel ve spor olanaklarından daha fazla çocuğun faydalanabilmesi için çocuklarımıza birçok burs olanağı sunmaktayız.

“BAŞARILI SPORCULARA BURS VERİLECEK”

Ekin Kolejinin Satranç Turnuvasına katılıp katılım belgesi alan her sporcumuza okulumuz %25 eğitim bursu verecektir. Derece alan sporcularımız da %60 kadar eğitim bursu alabilme olanağını elde etmişlerdir. Hatay Satranç Federasyonuna, değerli hakemlerimize, turnuvamızın başarılı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayan bütün teknik ekibe huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sporcular ile iki gün boyunca burada bizlerle beraber olan velilere göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Eğitime, sanata, spora yapılan yatırımlar ve gösterilen özveriler mutlaka karşılığını fazlasıyla verecektir. Sevgili sporcular turnuvamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sizlere teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Ekin Kolejinde düzenlenecek diğer turnuvalarda tekrar görüşmek dileğiyle hoşça kalın. Turnuvamıza katılan tüm sporculara ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve Ekin Koleji Genel Müdürü David Çağan’ın açılış hamlesiyle başlayan “Ekin Koleji 19 Mayıs Gençlik Satranç Turnuvası“ büyük bir başarı ve gururla tamamlandı. Her kategoride derece yapan sporculara madalyaları, belgeleri ve ödülleri Ekin Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Karasu, Ali Ünal, David Çağan ve hakemler tarafından verildikten sonra Türkiye Satranç Federasyonu İl Hakem Kurulu As Başkanı Yadigar Perçin ve İl Hakem Kurulu Üyesi Aslan Gürdaş’a plaketlerinin verilmesiyle sona erdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.