AYAKKABICI ESNAFI DOĞAN AYDIN İLE KAZANDI

AYAKKABICI ESNAFI DOĞAN AYDIN İLE KAZANDI

Antakyalı ayakkabıcı esnafı, olağan kongrede başkan olarak Doğan Aydın’ı seçti. Emektar başkan Gökhan Oral’a karşı aday olan Aydın, 190 oy alarak başkan oldu. Oral ise 131 oy alabildi.Kongrede divan kurulu başkanlığını Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz yaptı. Kongreye Teksöz’ün yanı sıra Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay İl Ticaret Müdürü Halit İmrek, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu ve ayakkabıcı esnaflar katıldı. Divan Kurulu başkanlığını Teksöz’ün yaptığı kongrede kullanılan oylar sonucunda başkanlığa Doğan Aydın seçildi.

TEKSÖZ: ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Teksöz, kongrenin ardından iki adayı da tebrik ederek bu seçimin kaybedeninin olmadığını, kazananın ise ayakkabıcı esnaflar olduğunu belirtti. Teksöz; “Antakya Ayakkabıcılar odası başkanlığı görevine yeni seçilen Doğan Aydın kardeşimizi Yönetim ve Denetim kurulunu tebrik ediyor başarılar diliyorum. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. 24 saat esnafımızın yanında ve emrindeyiz” dedi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.