EKİN LGS’DE HEDEFE ULAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR!

EKİN LGS’DE HEDEFE ULAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR!

Karasu, öğrencilerinin aldıkları puanlarla yüksek başarı elde ettiklerini söyledi

Ekin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Adına Mehmet Karasu, LGS’de öğrencilerinin aldıkları puanlarla yüksek başarı elde ettiklerini söylediSınavda başarı gösteren öğrencileriyle birlikte açıklama yapan Karasu,2022 LGS sonuçlarının gösterdiği gibi öğrencilerimiz yine üstün başarı göstermişlerdir. Yüzdelik dilimlerinde yüksek dereceler alarak hedefledikleri başarıyı elde etmişlerdir.2022 LGS ‘ye göre öğrencilerimizin elde ettikleri yüksek başarı gurur vericidir. Sonuçlara göre öğrencilerimizin;% 13’ü İlk % 1’lik dilimde, % 18’i İlk % 2’lik dilimde, % 29’u İlk % 3’lük dilimde, % 34’ü İlk %4’lük dilimde, % 46’sı İlk %8’lik dilimde, % 57’si İlk %15’lik dilimde, %72’si İlk %20’lik dilimde

Ekin öğrencilerinin göstermiş olduğu bu kitlesel başarı tesadüf değildir. Her yıl olduğu gibi 2022 LGS’ de de çok sayıda öğrencimiz çeşitli Fen ve Anadolu liselerine yerleşmeye hak kazanmışlardır.

Disiplinden taviz vermeyen, yaratıcı ve ilgili öğretmen kadrosuyla çalışan, bilimsel eğitim uygulamaları ile öğrencilere farklı bakış açısı kazandıran zengin etütleri ile öğrencinin eksikliklerini tamamlayan, rehberlik ve ölçme değerlendirme çalışmaları ile öğrencinin gelişimine doğru yön veren bir kurum olarak Ekin Hatay’ın en gözde okulu olmayı yine başarmıştır.

2022 LGS sonuçları Ekin’in yerli bir kurum olarak yerli dinamiklere uygun eğitim anlayışına sahip olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ekin öğrencileri bu sonuçlarla kişisel başarıda önde olmayı sürdürmüştür.2022 LGS’ de Ekin öğrencilerinin göstermiş olduğu üstün başarıda emeği geçen Ekin idarecileri ve öğretmenlerine ve bize güvenen velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öğrencilerimize ileriki eğitim hayatlarında başarılarının devamını diliyoruz. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.