İŞİNİZİ SEVEREK YAPARSANIZ, ÇALIŞIRKEN YORULMAZSINIZ

İŞİNİZİ SEVEREK YAPARSANIZ, ÇALIŞIRKEN YORULMAZSINIZ

Özel Sınav Koleji bahçesinde düzenlenen Mezuniyet Törenine Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko,  Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Sınav Koleji Kurucu Üyeleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan törende yaptığı konuşmada ” Bu gençlerimizi hayata hazırlayan başta Okul Müdürü olmak üzere, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.

 Sevgili Gençler, sizleri bundan sonraki hayatınızda akademik başarılarınızın yanında toplumda saygın bir yer edinmiş iyi insanlar olarak görmek bizleri mutlu edecektir.

 İleriki hayatınızda işinizi severek yapın. İşinizi severek yaparsanız, çalışırken yorulmazsınız. Sizlere sağlıklı, başarılı, huzurlu ve mutlu uzun bir hayat diliyorum.

Yolunuz da, bahtınız da açık olsun.” dedi. Daha sonra Defne Kaymakamı Nevzat Şengök,  Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen tarafından dereceye giren öğrencilere plaket ve belgeleri verildi.  Okul kurucu üyeleri ve okul idarecileri tarafından tüm öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından öğrenciler tarafından kepler havaya fırlatıldı. Tören sonunda misafirlere pilav ikramında bulunuldu.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.