BAŞKAN TEKSÖZ, ESNAF SORUNLARININ TAKİPÇİSİ OLUYOR

BAŞKAN TEKSÖZ, ESNAF SORUNLARININ TAKİPÇİSİ OLUYOR

Hatay Esnaf ev Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Ankara’da esnafların sorunlarının çözümü için çalınmadık kapı bırakmıyor. Hataylı esnaf ve sanatkarların sorunlarını her fırsatta dinleyen ve çözümü için söz veren Teksöz, sorunların etkin çözümü için attığı adımlar çerçevesinde son olarak Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’ı ziyaret etti. Hataylı esnaf ve sanatkarların son dönemdeki sorunlardan dolayı büyük zorluk içinde olduğunu aktaran Teksöz, esnaf ve sanatkara sahip çıkılmasını istedi. Esnafın, Türkiye’nin kalbi olduğunu belirten Teksöz, kısa zamanda konuyla ilgili adımların atılmaması halinde birçok esnafın işyerini kapatması tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceğini belirtti.

TEKSÖZ, ERKAN’DAN DESTEK SÖZÜ ALDI

Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’ı ziyaretinde sorunlara çözüm sözü alan Teksöz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik genel müdürümüz Necmettin Erkan kardeşimizi ziyaret ederek esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ettik. Her zaman için sorunlarımızı aktardığımızda bizlere büyük destekleri olan ve yardımlarını esirgemeyen esnaf dostu genel müdürümüze sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.