MERSİN HALKIYLA, HATAY’I AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞACAĞIZ

MERSİN HALKIYLA, HATAY’I AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, iç saha maçlarını oynayacakları Mersin’de kendilerine yoğun ilgi gösterildiğini kaydederek; “Mersin halkıyla birlikte Hatay’ı ayakta tutmaya çalışacağız. Bu ışığı gördüm” dedi.

Yeni sezonda maçlarını Mersin Arena Stadında oynayacak olan Hatayspor’da Teknik Direktör Volkan Demirel’in görüşleri şöyle; “Mersin halkına teşekkür etmek istiyorum. Bizlere ‘Ne zaman geleceksiniz, ne zaman kombineler çıkacak, ne zaman biletler çıkacak’ diye soruyorlar. Onlara buradan teşekkür ediyorum. Onlara ilk maçta lacivert kırmızı formayla mücadele edeceğimizi dile getirmek istiyorum. Mersin çok güzel bir şehir, çok güzel bir stada sahipler. Orada bizim için yapılan bir tesis var. Şu an iki tane saha yapılıyor. 2 ay sonra da inşallah Mersin’e konumlanarak hem Mersin halkıyla beraber, hem Mersin şehriyle beraber Hatay’ı ayakta tutmaya çalışacağız”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.