EMNİYET MÜDÜRÜ, POLİS OLMAK İSTEYEN ÇOCUKLARI AĞIRLADI

EMNİYET MÜDÜRÜ, POLİS OLMAK İSTEYEN ÇOCUKLARI AĞIRLADI

Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce, polis olma hayali kuran Yağmur, Yaren ve Hira isimli çocukları makamında kabul ederek, onlara unutulmaz bir gün yaşattı. Çocuklar, bir günlüğüne de olsa Emniyet Müdürü’nün makamını devralarak hayallerini gerçekleştirdi.Ziyaret sırasında, çocuklara emniyet teşkilatının çalışmaları ve polislik mesleği hakkında bilgiler verildi. İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce, polis olma hayali kuran minik misafirleriyle yakından ilgilendi ve onlara meslek hakkında detaylı bilgi vererek, merak ettikleri soruları yanıtladı. Gökce, geleceğin polis adaylarına hayallerini gerçekleştirme yolunda destek olacaklarını belirtti.Gökce, yaptığı konuşmada, “Polislik mesleği, fedakarlık ve cesaret gerektiren kutsal bir görevdir. Gelecekte bu mesleği icra etmek isteyen çocuklarımızı görmek bizleri gururlandırıyor. Bugün burada Yağmur, Yaren ve Hira’yı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Onların hayallerine bir adım daha yaklaşmalarına vesile olmak bizler için büyük bir onurdur,” dedi.

Yağmur, Yaren ve Hira, Emniyet Müdürü’nün makamında oturarak bir günlüğüne polis müdürü olmanın heyecanını yaşadılar. Çocuklar, kendilerine verilen hediyelerle büyük sevinç yaşadı ve bu özel günün anısına bol bol fotoğraf çektirdiler. Yağmur, Yaren ve Hira, polis üniformalarını giyerek, telsizle anons yapma deneyimi de yaşadılar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.