GELECEK PARTİSİ HATAY AYSEL HOROZ’A EMANET

GELECEK PARTİSİ HATAY AYSEL HOROZ’A EMANET

Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi’nin Hatay İl Başkanlığına Antakya İlçe Başkanı Aysel Horoz atandı.
Genel Başkan Davutoğlu’nun tensipleriyle merkez ilçe başkanlığı görevinde başarılı çalışmalar yürüten Horoz İl Başkanlığına resmen atandı. Horoz, Gelecek Partisi Genel Merkezi’ne giderek Davutoğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Ankara’da yapılan görüşmeler sonucunda Gelecek Partisi Antakya İlçe Başkanı olan Aysel Horoz, Hatay İl Başkanlığına atandı.
HOROZ: HATAY’IMIZI AYAĞA KALDIRMAK İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ
Gelecek Partisi İl Başkanı Aysel Horoz, resmi atamanın ardından yaptığı açıklamada; “Önceki başkanımız Can Cankesen’e bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Partimizi daha da iyi yerlere getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız. 6 Şubat tarihinde meydana gelen asrın felaketinden en çok etkilenen il Hatay, ilçe ise Antakya oldu. Önceliğimiz Antakya’mızı ve Hatay’ımızı daha hızlı bir şekilde ayağa kaldırmak için elimizden gelen çabayı sarf etmek. Bu vesileyle Deprem şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum, yaralı hemşehrilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.
Kendisine olan güveninden dolayı Genel Başkan Davutoğlu’na da teşekkür eden Horoz, Hatay’da yapılanma çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceklerini sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.