BAYRAKDAR: TARLADA İZİMİZ VE ALIN TERİMİZ VAR

BAYRAKDAR: TARLADA İZİMİZ VE ALIN TERİMİZ VAR

Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini kaydetti.

Son olarak Evliya Çelebi Anadolu Lisesi öğretmenler odasında eğitim çalışanlarını bilgilendiren Bayrakdar, yaptıkları verimli çalışmaların ödülünü de sendikanın başarısı ile aldıklarını kaydetti. Üye dostu sendika olarak eğitimcilerin de eğitimlerine devam edilmesi gerektiğini kaydeden Bayrakdar gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklamasında; “İnsan ve teşkilatlar için en kıymetli şey çalışmak ve ter dökmektir. Doğru durmak, doğru yürümek, doğru yolda gitmek, doğruları dile getirmek en önemli düsturumuz oldu teşkilat olarak. Her zaman eğitim çalışanlarının karşısına çıkacak yüzü ve cesareti kendimizde bulduk. Bugün okul ziyaretlerimize Evliya Çelebi Anadolu Lisesi öğretmenler odasında eğitim çalışanlarının karşısına çıkıp hep birlikte gündemdeki konuları değerlendirdik. Hangi sendikadan hangi görüşten olursa olsun her birisinin söyleyeceği sözler bizim için önemliydi. Güzel de bir toplantı gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Misafirperverlikleri ve böyle güzel bir toplantıya ev sahiplikleri dolayısıyla okul müdürü Durmuş Özyurt kardeşim başta olmak üzere diğer idareci ve eğitim çalışanı arkadaşlarıma teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.